Groups

Amstelhoeck is the place for groups and dinner parties. Think of sit down dinner for up to 130 people or a party with DJ, cocktail bars for up to 500 people.
See our Brochure for a small impression of the many possibilities that we can do.

In addition, we work together with various partners to also be able to offer a full day of planning, such as a fully arranged cruise through Rederij ‘t Smidtje or, for example, take on the challenge at Escape World Waterlooplein and try to escape from one of the many Escape rooms.

Of course, no dinner / party is the same and we’re more than happy to make a customized proposal for you.

 

Working

Amstelhoeck is een uniek Grand Cafe gelegen aan de Amstel in Amsterdam op een steenworp afstand van Rembrandt plein. Amstelhoeck begin 2016 zowel binnen als buiten gerestyled en beschikt over een kroeg gedeelte, restaurant en groot terras met prachtig uitzicht op de munttoren. Binnen zie je de betekenis van de naam terug komen en waar de naam Amstelhoeck voor staat en wat voor beleving Amstelhoeck aan haar gasten geeft. Alles staat in het teken om onze gasten Amsterdams te laten genieten aan de Amstel.

Functie omschrijving
Bij Amstelhoeck werk je in een team met zo’n 35 collega’s. Je diensten zijn van 11:00/12:00 tot een uur of 20:00 of 16:00/18:00 tot een uur of 01:00. Vanzelfsprekend geniet je er van om het de gasten naar de zin te maken. Jij hebt een perfect gevoel voor service en weet op een enthousiaste en persoonlijke manier met de gasten om te gaan.

Wij geven je graag alle ruimte om plezier, creativiteit, inspiratie en energie uit je werk te halen. Wij verwachten dat je deze punten ook weer terug stopt in je werkzaamheden om zo een top service aan de gast te bieden. Bij Amstelhoeck streven wij altijd naar het beste, om te mogen werken bij onze stijlvolle en hectische omgeving leggen wij de lat hoog.

Functie eisen & vaardigheden
Service gericht
Gastvrije instellingen
Uitstekende communicatieve vaardigheden
Representatieve voorkomen

Wij bieden jou
Werken in een unieke omgeving
Een salaris conform de cao
Prettige werksfeer
Reiskosten vergoeding

Interesse?
Ben jij enthousiast en wil je ons team komen versterken?
Mail dan je sollicitatiebrief naar personeelszaken@amstelhoeck.nlbij Amstelhoeck

Contact us