Over ons

Op een schitterende plek langs de Amstel, gelegen naast de Stopera te Amsterdam, bevindt zich Grand Cafe Amstelhoeck.
Hier kun je heerlijk eten en drinken in een ontspannen en moderne sfeer.
Even rustig ontbijten voordat je naar je werk of naar school gaat, uitgebreid lunchen met zakenrelaties of collega’s, dineren met familie en vrienden voordat er een bezoek aan de Stopera wordt gebracht of borrelen met bekenden, gewoon voor de gezelligheid.
Diverse elementen van Amstelhoeck verbinden het heden en het verleden van de stad Amsterdam en haar Amstel bier op een speelse manier.
Binnen is het ruim opgezet, met een groot aantal zitplaatsen. Uitermate geschikt voor grote groepen, maar ook heel knus als het gaat om een tafeltje voor twee.
En schijnt het zonnetje of is het lekker warm, dan is het van ‘s morgens vroeg tot later in de avond heerlijk vertoeven op het royale buitenterras. Met zicht op de Amstel, wat wil je nog meer?
Stoperabezoekers
Gaat u naar een voorstelling van de Stopera en wilt u vooraf gezellig een hapje eten? Voor alle Stoperagasten hebben wij een wekelijks wisselend theatermenu; u begint de avond met een heerlijk diner, waarna u zich tijdig richting de Stopera kunt begeven en in alle rust van de voorstelling kan genieten zonder zich zorgen hoeven te maken over de tijd. Achteraf bent u wederom van harte welkom om nog gezellig een drankje te komen nuttigen. “